8 lucruri minunate care țI se vor întâmpla, atunci când învețI să iubești singurătatea…

Știai că singurătatea poate aduce cu ea și elemente pozitive? Dacă nu, acest articol cu siguranță va face lumină asupra problemei „singurătății”.

IATĂ CE SCHIMBĂRI SE PRODUC ÎN INTERIORUL TĂU, ATUNCI CÂND ACCEPȚI SINGURĂTATEA!

Loading...

Veți simți energia irepresibilă

Noaptea de vineri, și nu numai aceasta, este în întregime la dispoziția ta. Nu mai trebuie să pierzi energia pentru a comunica cu oamenii pe care nu-i placi sau să îi ceri cuiva să te însoțească la o plimbare. Esti propriul tău prieten, așa că fii liber să faci ce vrei.

Nu trebuie să faci compromisuri

Gândește-te cât timp îți ia să organizezi cu cineva o vacanță. Atunci când ești singur, totul este hotărât mega-rapid. Poți merge oriunde și poți face tot ce vrei tu, fără a fi restricționat.

Apreciezi relația cu tine, mai mult

Când îți place să fii singur, ești mult mai selectiv atunci când vine vorba de alegerea persoanei cu care vrei să ăeși în oraș. De multe ori, te alegi doar pe tine.

Ești mai productiv

Planificarea timpului îți crește productivitatea. Când lăsăm mintea să se relaxeze, îi dăm oportunități nebănuite creierului.

Te vei cunoaște mai bine

Crezi că ai o idee clară despre tine. Dar, de îndată ce renunți la prejudecăți, vei avea o idee mai profundă despre ceea ce îți place să faci și ce nu.

Te simți mai încrezător

Nu trebuie să așteptați pe nimeni să îți valideze deciziile, ai nevoie doar de autoritatea ta și vei rămâne surprins de îndrăzneala cu care îți vei lua deciziile.

Osho ne învață că noi suntem singurii care ne creem atât Paradisul, cât și iadul!

Dacă vrei o schimbare, trebuie să îți asumi responsabilitatea, căci schimbarea poate veni la pachet cu furie, bucurie, rău sau bine, iad sau Rai. Dacă vei înțelege care este motivul tuturor lucrurilor care ți se întâmplă și accepți această responsabilitate, atunci poți fii deschis noilor oporunități!

Să citim o relatare a lui Osho, ea te va face să înțelegi mult mai bine cum decurge viața și ce impact au alegerile!

„Un om călătorea și brusc a ajuns în Rai.

În India, conceptul de Rai este reprezentat prin pomul îndeplinirii dorințelor. De îndată ce te așezi sub un astfel de copac, orice dorință ți se va îndeplini.

Acest om era obosit și s-a așezat să doarmă sub un astfel de copac. Când s-a trezit, a simțit o foame teribilă și s-a gândit:

– Mi-e foame. Mi-aș dori puțină mâncare…

Și imediat, de nicăieri, apare mâncarea. Era atât de flâmând încât nu și-a pus întrebarea de unde a apărut, căci atunci când ți-e foame, nu gândești.

Apoi, când și-a potolit foamea s-a uitat în jur. Acum simțea plăcere, dar îi era sete…

– Dacă aș putea să beau ceva …

În Rai nu există interdicții, imediat a apărut un vin bun. Stând la umbra copacului și savurând în liniște vinul, suflat de briza rece a Raiului, începu să se întrebe:

– Ce se întâmplă? Poate că visez sau sunt fantome care îmi fac o farsă…

Și au apărut fantomele. Erau teribile, crude și dezgustătoare, exact așa cum și le imagina.

Omul s-a speriat și s-a gândit:

– Acum, cu siguranță mă vor omorî.

Și l-au omorât.”

Care este sensul parabolei?

Mintea noastră este copacul care ne îndeplinește dorințele și orice lucru la care ne gândim mai devreme sau mai târziu, se va împlini.

Uneori uităm complet că ne-am dorit ceva și nu putem găsi sursa de la ce a început totul. Însă dacă privim mai profund, vom descoperi că gândurile ne îți creează viața, ne creează pe noi.

Ele ne creează Raiul, dar și iadul
Fiecare dintre noi este un vrăjitor, căci suntem creatorii propriei vieți!

Nimeni nu te torturează, decât tu însuți… Iar atunci când conștientizezi acest lucru, treburile încep să se schimbe…

Loading...