Adio distracție până dimineața! În acest oraş din România nunţile se vor încheia obligatoriu la miezul nopţii! Motivul pentru care se întâmplă asta, vestea a ajuns deja la urechile oamenilor!

Proiectul aparţine primarului Ioan Popa, care spune că s-a inspirat în acest sens din ce se întâmplă în ţările dezvoltate.

Primarul Reşiţei a anunţat că intenţionează să promoveze un proiect de hotărâre prin care să interzică desfăşurarea nunţilor şi altor evenimente de acest gen, mai târziu de ora 12, în oraş. Ioan Popa spune că a copiat modelul ţărilor civilizate şi că această decizie va fi în beneficiul tuturor.

Loading...

“În ţările civilzate nu există aşa ceva. Lumea stă până la 12 noaptea şi se duce acasă. Pentru restaurante nu se schimbă nimic, pentru că au aceleaşi meniuri, doar că în loc să se pornească de la opt seara, se porneşte de la două de la trei după-amiaza. Pentru angajaţii din restaurante e mai bine, în sensul că nu stau noaptea. Pentru mire şi mireasă e excelent, că nu stau, cu picioarele umflate în pantofi, până la şase dimineaţa după ultimii beţivani care au rămas în sală. Pentru cei care vin la nuntă au timp să celebreze, nu trebuie să stea până dimineaţa. La ora unu noaptea toată lumea rezonabilă pleacă şi acum acasă”, a declarat primarul Reşiţei, pentru Adevărul

Intenția primarului a ajuns deja pe reţelele de socializare, iar imediat au început şi comentarile.

Cele mai multe sunt negative şi amintesc de perioada regimului comunist când reglementările erau stricte în această privinţă şi multe restaurant erau obligate să-şi închidă porţile înainte de ora 24.00. “Primul impact e unul negativ, normal. Evident, e o chestiune controversată. Dar eu cred că dacă oamenii vor analiza pe îndelete ce propunem noi, majoritatea vor fi de acord cu ce propunem noi”, a mai spus Popa. Propunerea primarului va ajunge pe masa consilierilor locali în următoarea şedinţă.

Loading...