Care sunt gesturile care destramă un cuplu

Există acele gesturi care pot răni sentimentele celui de lângă tine şi chiar dacă partenerul nu ţi-o va spune, ei bine astea sunt semnele care pot destrăma orice cuplu. Astfel, iată ce trebuie să ştii să nu faci atunci când ai o relaţie serioasă şi îţi doreşti cu toata fiinţa ta ca ea să meargă mai departe şi să se consolideze în fiecare zi ce trece.

Să nu faci prea multe complimente persoanelor de sex opus atunci când eşti în public. Cel mai des caz întâlnit este în rândul bărbaţilor care complimentează alte femei înafară de iubita sa atunci când ies în oraş, chiar de faţa cu aceasta.

Loading...

Nimeni nu spune că nu este în regulă să îi spui că arata foarte bine unei persoane, însă opreşte-te aici. Partenerul tău de cuplu nu vrea sa audă cat de bine îi stă părul lui X, cât de mult îti place cum s-a îmbrăcat Y şi cum îi scoţi în evidenţă parti din corp lui Z.

Atunci când eşti într-o relaţie trebuie să ai încredere în partener pentru că relaţia să funcţioneze şi să fiţi amândoi fericiţi pentru cât mai mult timp.

Dacă te consideri o persoană geloasă, care simte mereu nevoia să îşi controleze iubitul, fie pe facebook, fie în telefon sau pe alte conturi personale, atunci este posibil să nu fii fericită chiar din cauza ta. Lasă-ţi partenerul să aibă libertatea pe care şi-o doreşte şi ai încredere în el că nu face nimic rău.

Lucrurile intime, ce ţin de relaţia voastră sexuală sau de mici detalii mult prea intime pentru a fi dezvăluite nu ar trebui spuse nimănui. Nici măcar persoanei pe care o consideri drept cel mai bun prieten, asta dacă nu vrei ca pe partenerul de cuplu să nu-l deranjeze acest lucru.

Gândeşte-te cum te-ai simţi tu daca ai afla că persoana iubită vorbeşte cu cel mai bun preietn ce poziţii sexuale îţi plac şi cum te satisface. Nu ţi-ar plăcea acest lucru, nu?

Loading...