Combinația imbatabilă care poate vindeca ADENOMUL de PROSTATĂ în doar 30 de zile

Adenomul sau hipertrofia benignă de prostată este cea mai răspândită dintre bolile prostatei.

Adenomul este o tumoră benignă de mărimea unei caise, uneori mai mare sau mai mică, formată în jurul canalului prin care se scurge urina din bășica udului, pe care îl poate comprima uneori complet.

Loading...

Vezica urinară este primul organ ce are de suferit în cazul îmbolnăvirii glandei prostatice.

Boala apare la bărbații în etate de peste 40-50 de ani, prin ruperea unor echilibre hormonale, și la bărbații care au băut și au mâncat în exces.

Netratată, hipertrofia prostatei devine cu timpul o boală destul de gravă, cu final fatal, în care rinichii, inima și plămânii pot ceda.

În ceea ce privește remediile naturale în tratarea afecțiunilor prostatei, Pufulița cu flori mici și Ghimpele sunt două plante considerate de specialiști drept miraculoase.

Tinctură de pufuliță cu flori mici și ghimpe

Pufulița cu flori mici (Epilobium montana sau angustifolia) are efecte excepționale în tratamentul bolilor prostatei și celor urinare (inclusiv cancerul de prostată și cel al vezicii urinare).

Ghimpele (Xanthium spinosum) este cu adevărat un elixir în bolile renale-urinare și în cele ale prostatei.

Combinate, cele două tincturi pot duce la dispariția simptomelor în doar 30 de zile.

Tinctura de pufuliță cu flori mici și ghimpe poate fi găsită gata preparată în magazinele naturiste sau se poate obține acasă, după următoarea rețetă:

Prepararea tincturii de ghimpe/ pufuliță cu flori mici

Planta nu trebuie să aibă o vechime mai mare de 2 ani, deoarece atunci, proprietățile sale terapeutice scad simțitor. După aceeași rețetă se pot obține ambele tincturi, cele două alcătuind un tandem redutabil.

 Într-un borcan se pun 100 g de ghimpe sau pufuliță cu flori mici (aproximativ 20 de linguri de pulbere obținută prin măcinare cu râșnița electrică de cafea), 200 ml. (1 pahar) de apă și 200 ml. de alcool alimentar de 90 grade.

 Se lasă totul să se macereze vreme de 12 zile (timp în care este bine să se agite recipientul de macerare de 2-3 ori pe zi), apoi se scoate și se filtrează prin tifon. Tincturile se păstrează în sticle bine închise, la loc întunecos și răcoros.

Tratamentul cu tinctură de ghimpe și pufuliță cu flori mici

Se combină tinctură de pufuliță cu tinctură de ghimpe, în părți egale – se iau câte 2 lingurițe, de 3 ori pe zi, diluate în jumătate de pahar de apă sau ceai pentru prostată sau pentru afecțiuni renale.

Rezultatele pot fi impresionante: în 20 de cazuri studiate, simptomele s-au ameliorat în doar 2  săptămâni, iar într-o lună, au dispărut.

Tratamentele se fac pe durată lungă: 4-6 luni, cu o pauză de 1-2 luni, după care se reiau.

sursa topremediinaturiste.ro

Loading...