Cum sa scapi de durerea de articulatii, spate si de picioare

Stresul, postura gresita, sedentarismul si stilul de viata nesanatos, sunt toti factorii care duc la dureri de gat, articulatii, picioare sau spate.

Aceste conditii sunt extrem de dureroase si sunt insotite de simptome teribile. Cu toate acestea, nu trebuie sa ignorati durerea care o simtiti deoarece aceasta va va afecta in mod semnificativ viata. Dar, societatea moderna nu ne lasa suficient timp, asa ca suntem intr-o graba in mod constant. Daca sunteti unul din acele persoane care sufera de durere si pur si simplu o ignora din cauza lipsei de timp, noi va oferim o solutie.

Loading...

Urmatoarea reteta este un remediu complet natural pentru durerile de spate, piciore si articulatii.

Ingrediente:

150g gelatina comestibila (suficienta pentru o luna)

Apa rece

Mod de preparare:

In putina apa rece, adaugati 5g de gelatina comestibila si amestecati bine. Apoi, lasati amestecul pana dimineata urmatoare. Puteti sa-l lasati in frigider, dar atunci acesta va deveni jeleu.

Puteti adauga miere, iaurti sau suc pentru a-i imbogati aroma.

Utilizare:

Consumati aceasta bautura miraculoara pe stomacul gol in fiecare dimineata timp de o luna. Primul rezultat se va observa dupa o saptamana, dar totusi ar fi bine sa terminati tratamentul.

Dupa asta, puteti sa il repetati din nou, dar numai dupa o pauza de 6 luni.

Eficacitatea acestei bauturi se datoreaza faptului ca tendoanele noastre, cartilagiile, oasele si colagenul sunt de fapt compusi din aminoacizi care valorifica tesuturile. Mai mult de atat, aceasta bautura intareste ligamentele si stimuleaza sistemul imunitar.

Utilizarea regulata a gelatinei poate preveni osteoporoza si osteoartrita.

Loading...