De ce Săgetătorul nu minte niciodată!

Tu în ce zodie te-ai născut? Ai în jurul tău persoane aflate sub semnul Săgetătorului, dacă da, ai încredere în ele, pentru că nu mint niciodată!

Se ghidează în viață după moralitate, iar acest nativ are tendința să se îndepărteze de persoanele care mint. Cuvântul „minciună” nu face parte din vocabularul lor. Poate că Săgetătorul nu este plăcut de toți cei din jur și asta pentru că își conduce viața cu mult tact.

Loading...

Săgetătorul este și un foarte bun prieten, deoarece știe foarte bine cum să păstreze un secret. Dacă ai nevoie de o părere sinceră, nu ezita să apelezi la un nativ din această zodie pentru că lui nu îi este frică să spună mereu adevărul.

Iată câteva lucruri care definesc persoanele aflate în această zodie:

– Își ascund tristețea prin umor.

– Nu se stresează pentru nimeni în mod special.

– Se automotivează

– Trec și peste cadavre pentru a obține ce își doresc.

– Au un temperament dificil.

– Devin posesivi în iubire.

– Chiar și atunci când nu au speranțe, tot găsesc un motiv să zâmbească.

– Nu acceptă sfaturi

Pandișpan cu vișine – reteta cea mai usoara pentru zilele racoroase de vara

Pandișpanul cu vișine este unul dintre deserturile mele preferate pentru că se încadrează perfect în tiparul rețetelor ușoare, rapide și foarte gustoase.

Pe cel de față l-am făcut împreună cu soacra mea, urmând cu strictețe indicațiile-i prețioase și a ieșit excepțional!

Ingrediente pentru o tavă 22 x 4 cm:

5 ouă

5 linguri zahăr tos

5 linguri făină

1 plic zahăr vanilat

1 praf sare

vișine fără sâmburi (proaspete, congelate sau din compot)

Puneți vișinile la scurs, într-o strecurătoare. Dacă sunt congelate, decongelați-le. NU le folosiți înghețate.

Încălziți cuptorul la 180C.

Bateți albușurile spumă, împreună cu zahărul vanilat și praful de sare.

Continuați să mixați și adăugați în spumă zahărul și gălbenușurile, unul câte unul.

Apoi reduceți la minim viteza mixerului și adăugați treptat făina.Ungeți/pensulați tava cu ulei și turnați compoziția.Neteziți-o foarte ușor cu dosul unei linguri și dați tava la cuptorul preîncălzit, pentru 2-3 minute, cât să facă o crustă.

Scoateți tava din cuptor și adăugați vișinile, într-un singur strat.

Mișcați-vă cât puteți de repede și apoi puneți tava înapoi, până când suprafața devine aurie. În funcție de cuptor, perioada de coacere poate fi între 20 și 30 minute.

Lăsați-o să se răcească, apoi scoateți-o din tavă. Eu am folosit tava pliabilă din silicon de la Dmail, ai cărei pereți nu se detașează, ci coboară

Cu ocazia asta revin cu îndemnul de a găti în vase din silicon. Sunt excepționale! Trebuiesc unse doar la prima folosire, după care turnați aluatul așa cum este. Preparatul se coace uniform și nu se lipește, nici dacă-l rogi frumos

Până când vă luați și voi una, fie folositi o tavă cu pereți detașabili, fie o tavă obișnuită, din care veți răsturna pandișpanul.Puteți să o serviți ca atare sau pudrată cu zahăr.

Să vă fie de bine!

Loading...