Doctorul Florin Balanica a slabit 100 de kg in 8 luni. Prin ce metoda a reusit

Cunoscutul medic Florin Balanica s-a luptat mult cu kilogramele in plus. Acesta a dat jos 100 de kilograme in doar 8 luni, iar modul in care a reusit sa scape de corvoada kilogramelor a fost dezvaluit la TEO SHOW. Recomandarile medicului Florin Balanica.

Medicul spune ca nu a facut deloc sport ca sa slabeasca, dar si-a schimbat complet alimentatia. „Nu trebuie sa faci sport. Din punctul meu de vedere este o greseala sa te apuci de sport atunci cand esti supraponderal.

Loading...

Vom suprasolicita articulatiile, iar asta nu este bine. Trebuie sa pornim de la nutritie. Sotia m-a sustinut foarte mult. Am avut suportul familiei. Sotia a gatit si mancat ce mancam si eu.

In timp, te obisnuiesti cu acest stil de viata. De sase ani de zile tin acest regim, nu m-am ingrasat un gram de atunci. Orice persoana poate slabi. Eu sunt un exemplu, dar fiecare are un obiectiv”, a spus medicul la TEO SHOW.

„Nu putem sa mancam ciocolata sau paste si sa le interzicem copiilor asta. Suntem un exemplu”, a spus medicul. Acesta a spus ca mananca mere verzi, fructe de padure, kiwi sau ananas. Acesta a spus ca pepenele rosu nu se consuma seara, pentru ca are mult zahar, ci de obicei dimineata.

Intr-un fel mananca o persoana supraponderala, in alt fel una normoponderala.

Fructele de sezon trebuie consumate in prima parte a zilei. Legat de sucurile de fructe, la stoarcerea lor, reducem cantitatea de pulpa. Creierul nu reuseste sa perceapa ca e satul de ceea ce se intampla. Recomand sucurile de legume. Fructul trebuie consumat ca atare.

Loading...