Maioneza al cărei gust te va da pe spate… Are un gust incredibil!

În perioadele de post când aveți poftă de un preparat cu maioneză, încercați câteva rețete extraordinare. Iată de ce aveți nevoie ca să le pregătiți. Specială este cea cu pufuleți…

Ce ingrediente aveți nevoie:

Loading...

Pentru obținerea maionezei din pufuleți aveți nevoie de o pungă mica cu pufuleți, 100 ml ulei, zeama de la o jumătate de lămâie, sare, piper, o lingură cu muștar, 3 linguri cu apă rece. Mărunțiți bine pufuleții, adăugați apa și amestecați bine cu o lingură de lemn, apoi puneți muștarul și frecați cu ulei. Adăugați zeama de lămîie, sare și piper.

Din cartofi și țelină

Pentru realizarea unei maioneze din cartofi și țelină, curățați un cartof mare, apoi îl fierbeți alături de o țelină. Când legumele sunt fiarte, lăsați la răcit, apoi mixați, adăugați uleiul și zeama de lămâie. Ulterior, adăugați în compoziție muștarul, ca să capete consistență și câteva lingurițe cu apă rece pentru ca maioneza să fie cât mai pufoasă.

Cu lapte de soia

Dacă doriți o maineză cu lapte de soia cu un gust extraordinar, folosiți 150 ml lapte de soia, 300 ml ulei, o linguriță cu muștar și o linguriță cu zeama de lămâie. Amesecați laptele, soia și puțină sare până ce compoziția se îngroașă, apoi puneți muștar, zeama de lămâie apoi mixați până când capătă consistență.

Osho ne învață că noi suntem singurii care ne creem atât Paradisul, cât și iadul!

Dacă vrei o schimbare, trebuie să îți asumi responsabilitatea, căci schimbarea poate veni la pachet cu furie, bucurie, rău sau bine, iad sau Rai. Dacă vei înțelege care este motivul tuturor lucrurilor care ți se întâmplă și accepți această responsabilitate, atunci poți fii deschis noilor oporunități!

Să citim o relatare a lui Osho, ea te va face să înțelegi mult mai bine cum decurge viața și ce impact au alegerile!

„Un om călătorea și brusc a ajuns în Rai.

În India, conceptul de Rai este reprezentat prin pomul îndeplinirii dorințelor. De îndată ce te așezi sub un astfel de copac, orice dorință ți se va îndeplini.

Acest om era obosit și s-a așezat să doarmă sub un astfel de copac. Când s-a trezit, a simțit o foame teribilă și s-a gândit:

– Mi-e foame. Mi-aș dori puțină mâncare…

Și imediat, de nicăieri, apare mâncarea. Era atât de flâmând încât nu și-a pus întrebarea de unde a apărut, căci atunci când ți-e foame, nu gândești.

Apoi, când și-a potolit foamea s-a uitat în jur. Acum simțea plăcere, dar îi era sete…

– Dacă aș putea să beau ceva …

În Rai nu există interdicții, imediat a apărut un vin bun. Stând la umbra copacului și savurând în liniște vinul, suflat de briza rece a Raiului, începu să se întrebe:

– Ce se întâmplă? Poate că visez sau sunt fantome care îmi fac o farsă…

Și au apărut fantomele. Erau teribile, crude și dezgustătoare, exact așa cum și le imagina.

Omul s-a speriat și s-a gândit:

– Acum, cu siguranță mă vor omorî.

Și l-au omorât.”

Care este sensul parabolei?

Mintea noastră este copacul care ne îndeplinește dorințele și orice lucru la care ne gândim mai devreme sau mai târziu, se va împlini.

Uneori uităm complet că ne-am dorit ceva și nu putem găsi sursa de la ce a început totul. Însă dacă privim mai profund, vom descoperi că gândurile ne îți creează viața, ne creează pe noi.

Ele ne creează Raiul, dar și iadul
Fiecare dintre noi este un vrăjitor, căci suntem creatorii propriei vieți!

Nimeni nu te torturează, decât tu însuți… Iar atunci când conștientizezi acest lucru, treburile încep să se schimbe…

Loading...