Maria Cârneci se luptă contra BOLII care le-a ucis pe Denisa și Ileana Ciuculete: „E dramatic! Mergeți la medic să nu pățiți la fel!”

Maria Cârneci este îngrozită! După ce a acceptat să susțină o campanie de conștientizare a pericolului pe care-l reprezintă hepatita C, marea cântăreață de muzică populară a rămas fără cuvinte când a văzut ce poate produce o astfel de problemă la nivelul întregii țări.

Așa cum se știe, în anii trecuți, această boală le-a curmat viața Denisei Răducu și Ilenei Ciuculete.

Loading...

„Sunt implicată într-o campanie contra hepatitei C. Medicina a avansat, medicamentele sunt acum la alt nivel, la late standarde. Tocmai din motivul ăsta nu vreau să mai moară lume, tineri, copii, bătrâni. Se poat eface un test. Din păcate, unul din 30 de români e purtător de virus, care se poate lua d ela ustensile nesterilizate, de la stomatolog, de la manichiură, pedichiură.

Și atunci, eu îi îndemne pe toți românii să discute cu medicul de familie, să facă testul, iar dacă, doamne ferește, are, nu se poate muri din așa ceva. Mergeți și faceți testul și sunteți purtător de virus, ăla se tratează. Nu se mai moare, cum ne-au murit nouă colegii”, a declarat Maria Cârneci într-o emisiune tv.

Loading...