Nu merg în vacanțe și nu sărbătoresc Crăciunul pentru că nu au bani. Dar își mai doresc cu disperare un copil. Motivul incredibil pentru care vor să facă încă un copil cât mai repede

Clive și Louise Andrews, în vârstă de 50, respectiv 34 de ani, sunt părinții a 10 copii cu vârste între câteva luni și 17 ani.

Cei doi abia dacă își permit să hrănească cei 10 copii, darămite să le cumpere haine noi sau jucării. Mama lucrează la curățenie cu jumătate de normă, în timp ce tatăl este casnic.

Loading...

Ei câștigă 1.600 de dolari pe lună și cheltuiesc 1.300 doar pe mâncare. Familia locuiește în două case lipite, ambele cu câte trei dormitoare. Dar unul dintre acestea este folosit pentru dressing de toți cei 12 membri, așa că le rămân doar 5 dormitoare pentru întreaga familie.

Când vor să iasă cu toții din casă sunt nevoiți să plece cu două mașini diferite.

Chiar și așa, cu toate greutățile. Clive și Louise spune că le place viața lor și nu și-ar dori să schimbe ceva.

Acum, tot ce își doresc este încă un copil. Deși declară că le este greu, copii le umplu inima de fericire. Din nefericire, următorul copil trebuie să mai aștepte pentru ca Louise are probleme de sănătate. Ea a avut palpitații puternice la ultima sarcină și doctorii i-au recomandat să nu mai facă un alt copil. Însă tocmai interdicția lor îi face pe ea și pe soțul ei să-și dorească și mai mult un alt bebeluș.

Familia nu merge în vacanțe și nu sărbătorește Crăciunul pentru că nu sunt bani. Și totuși, Clive și Louise abia așteaptă să aibă următorul copil.

Loading...