Pizza pe blat de pâine – doar 10 minute!

Nimic nu se compară cu o pizza de casă cu topping din belșug și condimentele preferate. Când vă vine pofta de pizza, dar nu aveți chef să stați mult în bucătărie, încercați rețeta de mai jos.

INGREDIENTE:

Loading...

-1 franzelă;

-sos de roșii – după gust;

-umplutura preferată (ce găsiți în frigider) – după gust;

-cașcaval ras – după gust.

MOD DE PREPARARE:

1.Încălziți cuptorul până la 250°C.

2.Tăiați franzela în jumătate pe lungime.

3.Ungeți bucățile de pâine cu sos de roșii (sau pastă de roșii) și adăugați umplutura. Eu am folosit ardei gras de culoare verde, salam și măsline – pe o jumătate de franzelă și crenvurști și ananas – pe cealaltă jumătate. Presărați cu cașcaval răzuit.

4.Dați pizza la cuptor pentru 5-6 minute (până se topește cașcavalul).

Pizza de casă pe pâine e o gustare rapidă și economică în același timp.

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

Prajitura Cu Fructe – Iti Sugerez Sa Faci Cel Putin 2 Tavi Daca Vrei Sa Apuci Sa Mananci Si Tu Din Ea

In Aceasta Prajitura Puteti Sa Puneti Visine, Caise , Cirese, Prune Sau Piersici .

Ingrediente

-4 oua

-250 g zahar pudra

-8 linguri ulei

-350 g faina

-1 praf de copt

-150 ml lapte

-coaja rasa de la o lamaie

-1kg fructe

Mod de preparare

Ouale intregi se freaca bine cu zaharul, adaugam uleiul treptat, apoi faina amestecata cu praful de copt si alternativ laptele.

Omogenizam bine compozitia si o punem intava de la aragaz unsa .

Asezam deasupra fructele curatate de samburi si coacem prajitura la foc potrivit pasa se rumeneste.

Cand prajitura cu fructe este gata o pudram cu zahar vanilat.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

Loading...