Poate suna ciudat un sapun intre cearsafuri in patul tau. Stiai insa ce beneficii uimitoare are? Dr. Oz confirma

Numeroși oameni se îndreaptă către remedii naturale și de casă ca tratamente posibile pentru afecțiunile lor și problemele de sănătate, deoarece sunt foarte eficiente și nu provoacă nici unul dintre efectele secundare aspre ale medicamentelor convenționale.

Mai mult decât atât, ele sunt mult mai ieftine, sunt complet sigure și ușor de utilizat. Ați auzit vreodată de sindromul picioarelor neliniștite ?

Loading...

Această afecțiune comună afectează aproximativ 50% din populație și se caracterizează prin crampe la picioare în timpul nopții. Este de fapt o tulburare neurologică care cauzează disconfort în picior în timp ce se odihnește și este, de asemenea, cunoscut sub numele de “caii lui Charley”.

Durerea este agravată suplimentar dacă mișcați piciorul în timp ce faceți crampe. Aceste crapsuri sunt cel mai frecvent rezultatul deshidratării, deficiențelor de minerale și vitamine și exercițiilor excesive. Cu toate acestea, poate fi cauzată și de sarcină, abuz de alcool, diabet și insuficiență renală .

Aparent, plasarea unui sapun sub cearsafuri in timpul somnului somn poate ameliora această tulburare!

Peste 42% dintre persoanele care suferă de această afecțiune raportează efecte pozitive după ce au încercat acest truc, iar medicii cred că efectul benefic este datorat magneziului din săpun.

Datorită proprietăților sale liniștitoare și calmante, Dr. Oz sugerează că săpunul de lavandă este cea mai bună opțiune. Alegeți săpunul natural pe bază de ulei esențial. Oamenii care au încercat acest hack susțin că este foarte eficient.

Iată câteva experiențe împărtășite de persoanele care se ocupă de Sănătatea constantă:

“I-am herniat un disc în partea inferioară a spatelui meu în 1997. A fost atât de rău încât a cauzat leziuni nervoase. Am suferit o durere extraordinară în spate și la piciorul drept de acum 11 ani.

Mi sa spus să pun o bară de săpun sub foi pentru a ajuta la ameliorarea durerii. Am încercat și chiar a funcționat. Nu am putut să dorm în patul meu timp de aproape 10 ani.

Am dormit într-un scaun de înclinare tot timpul. A fost cea de-a treia zi cu săpunul și de fapt m-am trezit în această dimineață fără nici un fel de durere. Aș recomanda să încercați. Știu că suna ciudat, dar până acum e așa de bine. Sper că acest lucru vă ajută! “- a scris un om.

O altă fată a comentat:

“Când mama mea a folosit săpun pentru a ușura durerea și, de asemenea, crampe pentru picioare, am crezut că ar putea să se păcălească. Acum, am câteva baruri în pat cu mine în fiecare seară, plasându-le ori de câte ori durerea apare de la picioare la cap. Ea funcționează pentru mine și pentru soțul meu și de asemenea folosim orice tip de săpun. Nu ia în considerare cauza durerii, dar îmi permite să dorm, când durerea interferează. Este foarte meritat încercarea! ”

Deci, de ce nu încerci în seara asta?

Loading...