Video incredibil – Pescarul amator a văzut că a prins ceva, dar nu se aștepta la un astfel de monstru, e cel mai mare pește prins până acum, a spart cu el toate recordurile. Uite cum arată de aproape și unde l-a prins

Jean-Christophe Conéjéro a spart toate recordurile, deși el credea că merge la o partidă liniștită de pescuit.

Totul s-a petrecut pe râul Tarn, din Franța, aici acest pescar a reușit să spargă toate recordurile după ce a prins un veritabil monstru al apelor: un somn de 2,74 de metri lungime, în sud-vestul Franței.

Loading...

Recordul existent anterior fusese înregistrat tot în Franța, dar acel pește era mai mic cu un singur centimetru decât monstrul lui Jean-Christophe.

Tot în Franța, în 2015, în regiunea Vauvert, a mai fost prins un alt specimen de 2,73 metri lungime, care cântărea 130 de kilograme.

Conéjéro, pescarul fericit, a declarat că peștele a fost capturat datorită unui mare noroc, el a mai adăugat că un asemenea pește vezi cel mult o singură dată în viață!

Expertul în pești Matthieu Ravar a declarat că, deși acest specimen este neobișnuit de mare, în râul Tarn au mai fost văzuți pești de până la 2,5 metri și că această regiune devine tot mai populară în rândul turiștilor tocmai din acest motiv, potrivit stirilepritv.ro.

Iată un material video despre această poveste pescărească:

Loading...